Rabu, 18 Disember 2013

Lepak Santai Ganti (2) - Parlimen Kuala Terengganu

2:36 PTG

Malam ni mesyuarat Jawatan Kuasa Penganjuran LEPAK SANTAI GANTI2; KAWASAN KUALA TERENGGANU. Akan disertai oleh Ketua Pemuda Kuala Terenganu Ust WanFaizul Abas, Pengerusi MTD Wakaf Mempelam Haji Radzali Ghani, Pengerusi Lujnah JKS NGO Wakaf Mempelam Hj Mohd Ali pimpinan GANTI dan pimpinan belia.InsyaAllah setelah LSG1, Kuala Nerus membangkitkan isu Bela Usahawan Melayu, LSG2 akan fokus kepada isu belia, sukan, permasalahan rempit dan mungkin berlansung di mana2 Dewan Futsal.

LSG2 akan didahului dengan Pertandingan Futsal selama sehari. Untuk itu kami mempelawa sahabat2 yang berkemampuan untuk menaja sedikit sebanyak hadiah bagi memeriahkan pertandingan Futsal ini yang InsyaAllah akan diikuti ramai belia remaja.

T-Shirt, Risalah SERUAN GANTI, borang keahlian dan sticker GANTI InsyaAllah akan dijual ketika program berlangsung.

Written by

GANTI yang sesat dengan yang diredhai Allah. GANTI yang khianat dengan yang amanah. GANTI segala perancangan dan program yang membawa kerugian dengan keberuntungan. GANTI segala sifat mazmumah (buruk dan tercela) yang ada pada diri sendiri dan masyarakat dengan sifat mahmudah (baik dan terpuji) GANTI mengajak perubahan. GANTI IS FOR CHANGE!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

© 2013 Gerakan Anak Terengganu Insaf [ GANTI ]. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top