Rabu, 20 November 2013

RAYUAN SOKONGAN KEWANGAN

2:07 PTG

Gerakan Anak Terengganu Insaf ( GANTI ) mempunyai banyak program-program yang dirangka bertujuan menjayakan gerakan amar makruf nahi mungkar terus ke tengah2 masyarakat. Ini termasuklah outreach ceramah kelompok, menyediakan dan mengedar risalah-risalah berwarna , modal awal untuk tempahan tshirt yang mendapat permintaan yang tinggi dan lain-lain lagi. Semua ini bertujuan memberi maklumat, kesedaran dan keinsafan mengajak perubahan kepada rakyat.

Kerana itu bantulah kami dgn menghubungi kami. Anda juga boleh menbantu dgn melanggan ruangan iklan untuk perniagaan anda di blog GANTI atau apa-apa cara yang difikirkan bersesuaian.
Segala bantuan baik berupa material dan kewangan, tenaga, idea dan sokongan amatlah kami hargai dan moga Allah SWT jualah yang membalasnya.
Wassalam.
GANTI itu sebagai menghayati Hijrah
HAJI AHMAD AMZAD HASHIM 
bagi pihak rakan-rakan pejuang GANTI

(( Klik di Contact ) Written by

GANTI yang sesat dengan yang diredhai Allah. GANTI yang khianat dengan yang amanah. GANTI segala perancangan dan program yang membawa kerugian dengan keberuntungan. GANTI segala sifat mazmumah (buruk dan tercela) yang ada pada diri sendiri dan masyarakat dengan sifat mahmudah (baik dan terpuji) GANTI mengajak perubahan. GANTI IS FOR CHANGE!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

© 2013 Gerakan Anak Terengganu Insaf [ GANTI ]. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top